Tasiana blogt: Mijn workshop Hindostaanse Partnerkeuze in een westerse samenleving voor het Sarnámihuis!

Fijn Pinksteren! Je zit nu waarschijnlijk lekker onderuitgezakt op de bank na te genieten van je heerlijk long weekend. Dus ik dacht dat dit een mooi moment is om je te vertellen over iets superspannends dat ik ga doen.

Mijn recent artikel voor Pariksha gaat over relaties en naar aanleiding daarvan heb ik veel mooie reacties mogen ontvangen. Thanks aan een ieder die de moeite neemt om me te laten weten wat ze van mijn schrijven vinden. Waardeer ik echt.

Eén van die mooie reacties was dat ik door het Sarnamihuis werd gebeld met de vraag of ik naar aanleiding van mijn artikel een workshop zou willen verzorgen! Dat alleen al vind ik super, maar voor mij was de echte ‘icing on the cake’ het onderwerp waar ik het in mijn workshop over mag hebben: Hindostaanse partnerkeuze in een westerse samenleving!

Ik ben zo enthousiast dat ik bijna direct van alles met je wil delen, maar ik denk dat het veel leuker is als je er gewoon bij bent, want het wordt grappig, gezellig, interactief en leerzaam á la Tasiana. Waar het over gaat? Partnerkeuze – Hindostaanse liefde in een westerse samenleving. Iedereen heeft behoefte aan liefde, maar hoe en waar vind je een geschikte partner? En hoe weet je wanneer je de juiste persoon hebt gevonden? Welke uitdagingen komen Hindostanen van nu in de zoektocht naar liefde tegen in een westerse samenleving? Welke factoren spelen een rol bij partnerkeuze, zowel toen als nu?

Nieuwsgierig geworden? Check de flyer voor meer informatie en dan zie ik je op 5 juni in Theater de Vaillant te Den Haag en wie weet kom je tijdens deze workshop de ware tegen! Zou ik in ieder geval supercool vinden. Ik ben graag cupido 😀 .

Liefs,

Tasiana

Flyer5juni2016