Tasiana blogt: Ik heb een aapje!

Ik heb een aapje! Ok, ok, het is niet helemaal ‘hebben’, omdat mijn aapje in de palmboom in mijn tuin woont en ik hem niet gevangen hou. Dit aapje kwam zelf langs en besloot te blijven, dus heb ik een aapje, maar dan wel een vrij aapje 🙂 .

Ik hoorde de honden heel hard blaffen en dacht eerst dat er iemand was. Totdat ik ze zag blaffen tegen het dak van mijn huis. En toen ik omhoog keek zag ik het aapje. Hij ging van het dak van het huis naar de palmboom. En omdat de honden bleven blaffen, was het aapje helemaal overstuur.

We hebben de honden weggejaagd. Ik heb toen een banaan gehaald en mijn vader heeft het aan een stok gezet. Toen we wegliepen, kwam het aapje naar beneden en heeft hij de banaan meegenomen. Echt een supercool gezicht. Ik krijg helaas het filmpje niet geupload 😦 .

De volgende ochtend zijn mijn vader en ik weer naar het aapje gaan kijken, maar die is toen uit de boom geklommen en naar beneden gekomen en vervolgens over het erf heen vertrokken.

Wij dachten dat het aapje dus alleen op bezoek was gekomen. Maar niets was minder waar. Een paar dagen later was ik in de middag in de tuin bezig en drie keer raden wie er weer aankwam? Ja hoor, het aapje was terug en ging weer in zijn palmboom. Dit heeft hij nu al een paar dagen achter elkaar gedaan. Inmiddels heeft mijn vader een mooi bakje voor het aapje gemaakt onder ‘zijn’ palmboom, waarin we elke dag een banaan zetten.

Dus bij deze, maak kennis met de nieuwste aanwinst van ons gezin: aapje :D.

IMG_6544