Tasiana blogt: Backstage bij South South West

Ik mocht naar het optreden van South South West! Ik ken South South West van een tijd(je) geleden – ik ben nog jong -, toen ik echt nog een tiener was. En toen was ik al helemaal fan van ze. Dus ik helemaal blij dat ik ze nu weer live zou zien optreden. Ik kreeg de dag voor het optreden te horen dat ik VIP kaarten had, wat het nog geweldiger maakte 😀 .

De weg ernaartoe verliep soepeltjes en ik kreeg mijn VIP – bandje. We bleken een supercool tafeltje te hebben met goed uitzicht op het podium. Maar mij kennende moet ik altijd dicht bij de actie zijn. Dus ben ik van mijn plek opgestaan en pal voor het podium gaan staan. Jazeker, met mijn grote neus er praktisch bovenop 😛 .

Om precies 23.30 uur begon South South West. Wat een energie! Wat een spektakel! Dans, muziek, zang, show. Alle elementen waren aanwezig. Ik vergat dat het een dansavond was en ik bleef ik echt gebiologeerd staan staren naar het podium. Het optreden had echt veel weg van een supergoed concert! En ik heb er nogal wat gezien. Shakira, John Legend, R.Kelly, Ricky Martin om er maar een paar te noemen.

IMG_1263

Maar al gauw hoorde ik allerlei bekende tunes waar je onmogelijk stil bij kunt blijven staan, dus begon ik lekker te dansen. Het optreden duurde 3,5 uur en dezelfde energie waarmee ze begonnen, bleef constant gedurende de show en met diezelfde energie eindigden ze. En dat was maar één van de bijzondere eigenschappen van deze band.

Na de show sprak ik de manager en mocht ik een interview met de band doen. Ik vind het super dat ze na zo een energiek en zwaar optreden toch besluiten om met je te praten, zonder je een waslijst te presenteren van 100 eisen waar je aan moet voldoen, wil je met ze praten.

IMG_1192

Dit interview heb ik verwerkt in mijn ‘Inspire by Tasiana Ramdin’ column van deze maand, die ik schrijf voor Pariksha. En supercool nieuws. Ik heb weer de coverstory 😀 . Dus wil je weten welke andere eigenschappen ik nog bijzonder en opmerkelijk vond en wat de bandleden mij allemaal verteld hebben? Check dan volgende week http://www.pariksha.nl en mijn blog ‘Inspire by Tasiana Ramdin – South South West’. Will keep you posted.

Liefs,

Tasiana