Tasiana blogt: Beauty meets beauty

Ik was toe aan een nieuwe telefoon en bij het wisselen van mijn toestel  – je raadt het al – raakte ik mijn hele contactpersonenlijst kwijt.Daarom vroeg ik per whatsapp aan degenen die mij hadden staan in hun telefoon, of ze zo lief wilden zijn om mij hun naam en nummer weer toe te sturen. Een vriendin die ik enige tijd niet had gesproken, reageerde en we raakten aan de praat. Ze vertelde me dat ze zich inmiddels had gespecialiseerd in make-up en werkzaam is als make-up artist. Van het één kwam het ander en ze vroeg me of ik het leuk zou vinden door haar opgemaakt te worden. Ik was daar helemaal blij mee en zei dan ook volmondig ja.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik begon volkomen ‘make-up loos’. Vervolgens gebeurde er heel veel met kwasten en poeders, foundations en kleuren. Eindelijk was het zover en mocht ik in de spiegel kijken. Ik kon niet geloven dat ik dat was. Make-up Artists zijn echte kunstenaars! Mijn enige reactie was: Wow. Mijn eerste look was voor overdag.

Beauty2

Mijn tweede look was een avond look.

Beauty1

Mijn make-up veranderen van dag- make up naar avond-make up, werd in een handomdraai door haar gedaan. Superknap. Ook kreeg ik allemaal goede tips tussendoor. En het mooiste vind ik toch dat de make-up schoonheid accentueert. Je eigen schoonheid staat voorop. Mijn vriendin heet Sana en op haar facebookpage ‘Beauty by Sana’ kun je haar liken en meer van haar werk bewonderen. Ik heb genoten en Sana en ik hebben mooie plannen die eraan zitten te komen. Will keep you posted! Met dank aan Sana.

Liefs,

Tasiana